Friterad mat – mångas favorit

Letar du efter restaurangmaskiner? Då kan vi glädja dig med att du inte behöver leta längre. Här får du tips på var du kan hitta högkvalitativ restaurangutrustning.

Stort användningsområde

Inom restaurangbranschen är fritöser en del av köksutrustningen som är väldigt viktig. Här hittar du ett stort utbud av fritöser, bland annat en lite mindre modell som är designad för att fritera till exempel langos och munkar. En praktisk fritös med hela 16 liters kapacitet!

Friterad mat är en stor favorit hos många och du gör klokt i att erbjuda någon eller några friterade rätter på din meny! Det går snabbt att fritera och användningsområdet är stort. Friterade rätter passar alldeles utmärkt till så väl förrätter, huvudrätter som efterrätter. En friterad camembert är ett bra exempel på många gästers gastronomiska dröm! Den blir till en alldeles perfekt avslutning på en god och trevlig middag på favoritrestaurangen.

Välj rätt storlek

Fritöser för restaurangverksamhet måste uppfylla en hel del krav och finns i en mängd olika utföranden. En restaurang kräver professionella fritöser som är anpassade och utformade för professionell matlagning med allt vad det innebär.

När du står där i startgroparna för att investera i en fritös, bör du fundera över några saker. Vad som passar din verksamhet bäst – är det en fristående fritös eller kanske en fritös som är bänkplacerad? Hur mycket kommer du att fritera? Tänk på att fritöser av större modell drar stora mängder energi. Om du klarar dig lika bra med en mindre, bör du välja det alternativet. Ja, det finns flera saker att ta i beaktning när du väljer fritös till din restaurangverksamhet. Ett gott råd är att du kontaktar din leverantör som kommer att göra allt för att leda dig rätt! Expertisen kan det här och du kan vara helt trygg i att du får den fritös som passar dig och din verksamhets behov allra bäst.